Share

Fila onderhoud

Fila Deterdek reiniging 5 liter can

Omschrijving

Fila Deterdek grondreiniger voor vloeren. Cementsluierverwijderaar.

Speciaal voor onze Belgische klanten:

Woont u in België dan wordt het pakketje met FILA product(en) afgeleverd bij een KIALA afhaalpunt, welke het dichtst bij u in de buurt zit. 

Heeft u een speciale voorkeur van een bepaalde KIALA afhaallocatie, dan dit graag in de opmerkingen bij de bestelling vermelden. 

WAARTOE DIENT HET:

Het verwijdert de cementaanslag na het leggen en het bouwvuil. Het verwijdert zoutuitbloeiingen van plavuizen. Het verwijdert de kalkaanslag van vloeren, tegels (douchehokken), sanitair. Het zorgt voor een grondige reiniging van buitenvloeren. Het verwijdert de kalkaanslag en reinigt tegelijkertijd want het is rijk aan oppervlakte-actieve stoffen. Het werkt goed tegen roestvlekken

DE VOORDELEN:

Het ontwikkelt geen, voor de gebruiker en het milieu schadelijke dampen: het vervangt zoutzuur. Het tast het aspect en de kleur van de materialen niet aan. Het veroorzaakt geen beschadiging van voegen van aluminium, staal. Het is multitoepasbaar: plavuizen, porcelanato, keramiek, zuurbestendige steensoorten. Het is multifunctioneel: al naargelang de verdunning reinigt en ontkalkt het.

Niet gebruiken op natuursteen, leisteen, cementtegel of granito tegel.


Zie voor belangrijke productinformatie:
» FILA PRODUCTBLAD


Dit is de 5 liter can, bovengenoemde prijs is per can van 5 liter. Met 5 liter kunt u ongeveer 200 m2 reinigen. Met 1 liter ongeveer 40 m2. 
Is ook verkrijgbaar per 1 liter can.

€ 54,00 per stuk
INCL. BTW
Levertijd Verwachte levertijd binnen 5 werkdagen
€ 0,00

Transportkosten worden apart
berekend en vermeld.

Details

Artikelnummer 2060400005
Merk Fila onderhoud
Type tegel Fila onderhoud
Gewicht 10 kg

Bijpassende producten