Coins mix Creme & Antracitegrijs doorgeslepen kiezelmozaiek per m2

Vloer- en wandtegel

€ 75,00 per m2
INCL. BTW

Hoe ze het gemaakt krijgen is uitermatig kunstig, deze coins ofwel muntjes van doorgeslepen kiezelstenenmozaiek zit prachtig in elkaar! Als tegenhanger... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 75.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Hoe ze het gemaakt krijgen is uitermatig kunstig, deze coins ofwel muntjes van doorgeslepen kiezelstenenmozaiek zit prachtig in elkaar! Als tegenhanger van de pebbles, maar dan een waarbij het oppervlak mooi vlak en glad is! Deze coins zitten op een matje van 30 x 30 x 1 cm dikte. Dit zijn de grote platte kiezels met een diameter van ongeveer 0,5 tot 4 cm!
Houd u alstublieft rekening met dikteverschillen en tintvariatie, want dit zijn echte natuursteen kiezels! De coins zijn nog onbehandeld!
Er gaan 11 matjes in een doos.
Te bestellen per doos.
De coins zijn geschikt om op de vloer te gebruiken (met natuurlijke voetmassage!), maar u kunt deze ook prima op de wand gebruiken, eventueel zelfs mooi te combineren als een rand rondom een spiegel of als afwerking bij de wandtegels!

Details Coins mix Creme & Antracitegrijs doorgeslepen kiezelmozaiek per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk