Coins Antracitegrijs doorgeslepen kiezelmozaiek op matje per m2

Vloer- en wandtegel

€ 99,00 per m2
INCL. BTW

Hoe ze het gemaakt krijgen is uitermatig kunstig, deze coins ofwel muntjes van doorgeslepen kiezelstenenmozaiek zit prachtig in elkaar! Als tegenhanger... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 99.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Hoe ze het gemaakt krijgen is uitermatig kunstig, deze coins ofwel muntjes van doorgeslepen kiezelstenenmozaiek zit prachtig in elkaar! Als tegenhanger van de pebbles, maar dan een waarbij het oppervlak mooi vlak en glad is!

Met dank aan Emmy uit Dikkelvenne België voor de mooie badkamerfoto's, waarbij ze aangeeft dat het heerlijk is om met blote voeten op de tegels te staan !

Deze coins zitten op een matje van 30 x 30 x 1 cm dikte. Dit zijn de grote platte kiezels met een diameter van ongeveer 0,5 tot 4 cm!

Houd u alstublieft rekening met dikteverschillen en tintvariatie, want dit zijn echte natuursteen kiezels! De coins zijn nog onbehandeld!
Er gaan 11 matjes in een doos.
Te bestellen per doos.
De coins zijn geschikt om op de vloer te gebruiken (met natuurlijke voetmassage!), maar u kunt deze ook prima op de wand gebruiken, eventueel zelfs mooi te combineren als een rand rondom een spiegel of als afwerking bij de wandtegels! 

Met dank aan Emmy uit Dikkelvenne België voor de mooie badkamerfoto's, waarbij ze aangeeft dat het heerlijk is om met blote voeten op de tegels te staan !

Deze natuursteen coins zijn nog onbehandeld en hebben voor ter bescherming afhankelijk van waar ze geplaatst worden, een impregnering nodig. Meer informatie is te vinden onder: FILA ONDERHOUD  - onder deze link; Fila natuursteen behandeling.

De coins zijn nog onbehandeld en zien er mat uit. Wanneer je de coins nat maakt zie je kleur naar boven komen. Gebruik een kleurverdiepend impregnering, om dit effect te krijgen!  Wanneer je juist voor de matte uitstraling gaat, gebruik dan de impregnering zonder kleurverdieping.

Details Coins Antracitegrijs doorgeslepen kiezelmozaiek op matje per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk