Bistrot visgraat antracietgrijs zwart mat 9,2 x 36,8 cm wand-en vloertegel per 0,64 m2

Vloer- en wandtegel

€ 49,00 per m2
INCL. BTW

Uit de serie BISTROT presenteren wij een achttal moderne kleuren in de maat 9,2 x 36,8 cm. Een perfecte maat om in visgraat te leggen als wandtegel... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 31.36

Totaal aantal m2 0.64 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Uit de serie BISTROT presenteren wij een achttal moderne kleuren in de maat 9,2 x 36,8 cm. Een perfecte maat om in visgraat te leggen als wandtegel of vloertegel. Uiteraard kan deze ook 1/2 steens of 1/3 steens geplaatst worden.

Vanwege de maatvoering wordt een voegbreedte van 3 mm geadviseerd. Dit is een geperste tegel namelijk. Beslist niet smaller plaatsen, want anders loopt het patroon scheef!

Dit is de meest zwarte kleur in antracietgrijs. U koopt deze per doos van 0,64 m2, hierin zitten 19 tegels. 

Deze tegels hebben een lichte kleurvariatie per tegel reeds gemengd in een doos, dit geeft een bijzonder mooie uitstraling.

Het is een keramische tegel, daardoor zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Fijn te gebruiken voor elke ruimte in huis ; voor hal, toilet, keuken, badkamer; een dweiltje erover en schoon! Deze tegels kunnen natuurlijk ook in cafe of restaurant gebruikt worden.

Extra specificaties: R9 A classe 1, PEI IV (harde tegel die tegel een stootje kan), vorstbestendig , voegbreedte > 2 mm (advies 3 mm).

 

 

Details Bistrot visgraat antracietgrijs zwart mat 9,2 x 36,8 cm wand-en vloertegel per 0,64 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk