Bejmat-look vierkant wit glanzend wand-en vloertegel 15 x 15 cm per 0,48 m2

Vloer- en wandtegel

€ 65,00 per m2
INCL. BTW

Mooi en bijzonder deze bejmat-look tegel in wit glanzend, die goed past bij de traditonele handgemaakte Marokaanse tegel Bejmat maat 5 x 15 cm. Om een... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 31.20

Totaal aantal m2 0.48 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Mooi en bijzonder deze bejmat-look tegel in wit glanzend, die goed past bij de traditonele handgemaakte Marokaanse tegel Bejmat maat 5 x 15 cm. Om een soortgelijke uitstraling te krijgen, zitten er tussen de tegels kleine verschillen in de afmetingen. Dit hoort zo en daardoor kun je beter niet met tegelkruisjes werken, maar op het oog de tegels goed passend maken. 

Dit is een keramische wand- en vloertegel, die perfect binnen in huis gebruikt kan worden. Met een brede inzetbaarheid, zoasl bijvoorbeeld als wandtegel in een doucheruimte.  

Geadviseerd wordt deze bejmat-look tegels altijd met een voegje van 1,5 mm te plaatsen. 

Voor de reiniging van deze tegeltjes is in het algemeen is een spons voldoende met warm water en vloeibare neutrale zeep. Spoel vervolgens met veel schoon water. Gebruik in ieder geval geen agressieve reinigingsproducten en gebruik geen draadwol of andere schurende materialen.

Er gaan 22 tegels in een doos, dit is 0,48 m2 in een doos.

Details Bejmat-look vierkant wit glanzend wand-en vloertegel 15 x 15 cm per 0,48 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk