Beach Pebbles green groene kiezelstenen op matje per m2

Vloer- en wandtegel

€ 89,00 per m2
INCL. BTW

Mooie groene kiezelstenen op matje van 30 x 30 , met rond ongelijk oppervlak. Model interlock, zodat de matjes mooi aansluiten.
Zeer mooie kwaliteit... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 89.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Mooie groene kiezelstenen op matje van 30 x 30 , met rond ongelijk oppervlak. Model interlock, zodat de matjes mooi aansluiten.
Zeer mooie kwaliteit met minimale ruimte tussen de kiezelstenen!
Prima geschikt voor binnen en buitengebruik!
Er gaan 11 matjes in een doos.
Te bestellen per doos.
Houd u alstublieft rekening met dikteverschillen en tintvariatie, want dit zijn echte natuursteen kiezels! ! De dikte is ongeveer 1,5 cm.
De pebbles zijn geschikt om op de vloer te gebruiken (met natuurlijke voetmassage!), maar u kunt deze ook prima op de wand gebruiken, eventueel zelfs mooi te combineren als een rand rondom een spiegel of als afwerking bij de wandtegels!

Deze natuursteen kiezels zijn nog onbehandeld en hebben voor ter bescherming afhankelijk van waar ze geplaatst worden, een impregnering nodig. Meer informatie is te vinden onder: FILA ONDERHOUD  - onder deze link; Fila natuursteen behandeling. 

De pebbles zijn nog onbehandeld en zien er mat uit. Wanneer je de pebbles nat maakt zie je kleur naar boven komen. Gebruik een kleurverdiepend impregnering, om dit effect te krijgen!  Wanneer je juist voor de matte uitstraling gaat, gebruik dan de impregnering zonder kleurverdieping.

Details Beach Pebbles green groene kiezelstenen op matje per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk