badkamer visgraat Half Tile light grey lichtgrijs 7,5 x 30 cm per m2

Wandtegels

€ 49,00 per m2
INCL. BTW

Prachtig deze dubbele visgraat voor op de badkamerwand! Dit is de half tile lichtgrijs glanzende tegel in de maat 7,5 x 30 cm. Met half tile bedoelen we... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 49.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Prachtig deze dubbele visgraat voor op de badkamerwand! Dit is de half tile lichtgrijs glanzende tegel in de maat 7,5 x 30 cm. Met half tile bedoelen we een rechthoekige tegel die golvende randen heeft. Voor een mooie rustieke uitstraling in een modern jasje.

Ook te zien als keukenachterwandtegel in de ANDES WIT keuken van Bruynzeel Keukens! 

Te bestellen per m2. Er gaan 44 stuks in een m2 / doos. dit is 1,0 m2 per doos. 

Houd bij plaatsing van de tegels halfsteens, zoals in de 4e foto, dat de tegel in het midden lichtelijk hoogteverschil geeft t.o.v. de uiteinden. Dit past wel in de stijl van deze tegels.
Ze lijken op de oud Engelse brick tiles! Moderne kleuren en dit voor een superscherpe prijs ! Authentieke nostalgische glanzende wandtegel met witte scherf
(dit betekend dat de basis van de tegel uit witte klei bestaat).
Kenmerken van deze 7,5 x 30 cm zijn de handgevormde ongelijke tegels met licht golvende randen, het tegeloppervlak is ook lichtgolvend.
De tegels zijn niet maatvast, dus aub niet met tegelkruisjes werken!
Door het gladde oppervlak alleen als wandtegel te gebruiken. 

De keuken achterwand tegels zijn gefotografeerd door Interieurvanmies, zie ook haar instagramaccount : @interieurvanmies ! 

De toiletachterwand tegels zijn gemaakt door Marjolein, zie ook haar instagramaccount: &marjoleinmilou. Hierin zie je dat in een donkere ruimte met een mooi taupe kleurig behang de tegel een andere uitstraling krijgt. Heel chic !

Details badkamer visgraat Half Tile light grey lichtgrijs 7,5 x 30 cm per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk