Abdij antislip beige natuursteen look 11 x 11 cm per 0,36 m2

Vloer- en wandtegel

€ 65,00 per m2
INCL. BTW

Een Bourgondische dallen look vloertegel, die de sfeer van een oude kasteelvloer en adbijvloer benaderd. Nieuwe tegels in een oud jasje!

Deze... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 23.40

Totaal aantal m2 0.36 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Een Bourgondische dallen look vloertegel, die de sfeer van een oude kasteelvloer en adbijvloer benaderd. Nieuwe tegels in een oud jasje!

Deze beige travertino vloertegel met een perfecte natuursteen look kan als binnentegel én als buitentegel gebruikt worden. Ze is vorstbestending en heeft een antislip waarde van R11 met een soft grip. Wanneer deze buiten geplaatst wordt, dan wel in cement leggen en niet los in het zand. 

Omdat deze keramische Abdij tegel een authentiek karakter heeft en deze geperst is, kun je geen tegelkruisjes gebruiken omdat de maat  onderling iets van elkaar afwijkt. Dit hoort zo, ook de hoeken zijn licht afgerond en geeft een speelse look aan het eindresultaat. De randen zijn handgevormd, dus hebben een licht getrommelde look. Geadviseerd wordt om 2 mm voegbreedte aan te houden. (Pei IV, R11/Class 3, DCOF>0,42) Prima geschikt voor de wat moeilijkere tegelruimtes, zoals een douchevloer.

Speel met 3 maten: 22 x 22 , 11 x 22 en 11 x 11 cm ook in combinatie met de geglazuurde tegels.

Er gaan 30 tegels in een doos, dit is 0,36 m2 /doos.

Als hiervan een sample wordt aanvraagt, versturen wij vooralsnog de maat 11 x 22 cm als voorbeeld. Bij voorkeur meerdere samples aanvragen omdat deze een zeer gemêleerd oppervlak heeft met veel kleurvariatie!

De 3e foto laat 2 tegels zien.

 

 

Details Abdij antislip beige natuursteen look 11 x 11 cm per 0,36 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk