Bejmat look Aarde glanzend mosterdgele 5 x 15 cm wand- en vloertegel per 0,53 m2

Vloer- en wandtegel

€ 75,00 per m2
INCL. BTW

In de groep bejmat look past deze Aarde serie perfect. Deze aardetinten in klein formaat zijn bijzonder mooi om te combineren met grote vloertegels. Het... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 39.75

Totaal aantal m2 0.53 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

In de groep bejmat look past deze Aarde serie perfect. Deze aardetinten in klein formaat zijn bijzonder mooi om te combineren met grote vloertegels. Het glazuur loopt niet helemaal tot de rand wat dit tegeltje een bijzondere uitstraling geeft. Ook verkijgbaar in matte uitvoering.

Deze keramische bejmat look tegel lijkt erg op de traditonele handgemaakte Marokaanse tegel Bejmat. Om een soortgelijke uitstraling te krijgen, zitten er tussen de tegels kleine verschillen in de afmetingen. (variabele lengtes en breedtes). Dit hoort zo en daardoor beter niet met tegelkruisjes werken. Deze tegel heeft een PEI II waarde.

Dit is een keramische wand- en vloertegel, die perfect binnen in huis gebruikt kan worden. Met een brede inzetbaarheid, zoasl bijvoorbeeld als wandtegel in een doucheruimte.  

Geadviseerd wordt deze bejmat-look tegels altijd met een voegje van 1,5 mm te plaatsen. 

Voor de reiniging van deze tegeltjes is in het algemeen is een spons voldoende met warm water en vloeibare neutrale zeep. Spoel vervolgens met veel schoon water. Gebruik in ieder geval geen agressieve reinigingsproducten en gebruik geen draadwol of andere schurende materialen.

Er gaan 75 tegels in een doos, dit is 0,53 m2 in een doos.

 

Details Bejmat look Aarde glanzend mosterdgele 5 x 15 cm wand- en vloertegel per 0,53 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk