Bruynzeel BOLTON aqua verde zeegroen per matje

Keukentegels

€ 19,50 per stuk
INCL. BTW

Één van de meest bijzondere parelmoer glasmozaïeken van dit moment op de Nederlandse tegelmarkt en speciaal ontworpen voor de Bruynzeel keuken... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen in huis. Lees meer over de sample service

 • Direct leverbaar
 • 78 dozen / stuk(s)
 • Verwachte levertijd 4-6 weken
 • 0.00 m2
€ 19.50

Totaal aantal m2 0.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Één van de meest bijzondere parelmoer glasmozaïeken van dit moment op de Nederlandse tegelmarkt en speciaal ontworpen voor de Bruynzeel keuken Bolton! 
De Bolton is een prachtige tijdloze landelijke witte keuken van Bruynzeel Keukens waar dit “Aqua Verde “(Portugees voor zeegroen) glasmozaïek te zien is in vrijwel alle showroomkeukens van Bruynzeel! 

 Kleur

Dit zeer unieke glasmozaïek is uitgevoerd in 4 tinten glanzend parelmoer met crunched glass ofwel; verouderde getrommelde randen.  Deze zijn uiteraard zonder glassplinters en halfsteens geplaatst op een matje. Het parelmoer in het tegeltje geeft een kleurnuance bij verschillend lichtinval. De kleur van dit crunched glasmozaïek is prachtige zeegroen.

Hoeveel heb ik nodig?

Voor een offerte op maat hoeft u alleen uw keukentekening te mailen naar info@TEGELinfo.nl zodat u nooit teveel besteld. Er gaan 11,5 matjes in een m2.  Als indicatie: In de standaard Bolton Bruynzeel keuken die in de showrooms te zien zijn, zijn 25 matjes gebruikt. Om de randen mooi af te werken kunt u er opvulstukjes bij bestellen  zodat u de tegeltjes niet hoeft te snijden om deze op maat te maken. U vindt deze onderaan op ‘Bijpassende producten’. Net als de benodigde tegellijm en –voeg wordt dit in de offerte op maat aangegeven. De prijs is aangegeven per matje.

Bijpassende vloer

TEGELinfo heeft ook mooie bijpassende vloertegels waarin hetzelfde zeegroene mozaïek verwerkt is maar dan met een klein hoekje op een octogonaal 8 kantige natuursteen matje in Arduin ofwel Belgisch hardsteen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie houtlook. Meer informatie ziet u onderaan op ‘Bijpassende producten’.

Combinatiekorting

Besteld u in combinatie van de aqua verde een tegelvloer dan kunt u gebruik maken van de combinatiekorting. Vraag hiernaar bij TEGELinfo.

Tips

Bij diverse klanten wordt een prachtige combinatie gemaakt met bijvoorbeeld behang met de naam Chelsea van Decorette. Of met een mooie verftint van Natural Color System : NCS S 2020 B 30 G. Of gebruik de Flexa Pure Muurverf Extra mat color wall coll: Real Taupe.

Details Bruynzeel BOLTON aqua verde zeegroen per matje

 • Samples direct uit
  voorraad bezorgd

 • Bezoek ons
  tegelatelier

 • Ook is maatwerk
  mogelijk